Interesseret i at høre mere om Upcycling Scandinavia? Kontakt os på +45 4042 5001
eller skriv til os her.

Vi er bosiddende i Århus og Skive

Medarbejdere

Søren Østergaard

+45 28 99 81 14

sos@upcyclingscandinavia.com

 

Søren har gennem hele sin erhvervskarriere arbejdet med salg og markedsføring indenfor møbel-, tekstil- og oplevelsesbranchen og brænder for at skabe stærke bæredygtige relationer.

Søren Østergaard kommer senest fra en stilling som salgschef i virksomheden “donaid”, hvor han har arbejdet med FNs 17 bæredygtige Verdensmål, hvilket er i fuld tråd med de mål der er i Upcycling Scandinavia.

Søren vil samtidig indgå som rådgiver for virksomheder på deres vej til en cirkulær omstilling, ikke kun herhjemme men også udenfor Danmarks landegrænser.

Erik Serritslev Jørgensen

+45 4042 5001

erik@upcyclingscandinavia.com

 

Bringer mange års erfaring som salgsansvarlig, leder og direktør i industri-, IT og handelsvirksomheder med sig ind i Upcycling Scandinavia. Som selvstændig rådgiver har han arbejdet med ejerledede virksomheder – store, mellemstore og iværksættere med mangeartede opgaver fra forretningsudvikling og strategier til organisationsudvikling. Senest som direktør i Dansk Genbyg, og nu viderefører han passionen for genanvendelse og bæredygtighed som ejer og direktør for Upcycling Scandinavia i fællesskab med sin partner.

Minik Helborg

+45 53 60 45 12

minik@upcyclingscandinavia.com

 

Udvikling, salg og branding er nogle af de kompetencer, Minik bidrager med som ejer og direktør i Upcycling Scandinavia. I mere end 20 år har han arbejdet med salg og marketing i virksomheder inden for blandt andet IT og kontormøbler. Et stort personligt og professionelt netværk kommer i spil i den nye ejerlederrolle, men også når han optræder som ambassadør for blandt andre DK Sejlsport og Rotary Marselis m.v.