Affald får nyt liv og ny værdi

Upcycling Scandinavia udvikler nye måder at genanvende papir, pap og plast på og har taget nye teknologier og produktionsmetoder i brug for at mindske forurening. For os er affald en værdifuld ressource, og FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling et redskab til at fokusere på bæredygtighed – i udvikling af vores egne produkter, produktionsprocesser og i rådgivning af andre virksomheder.

Upcycling Scandinavia er førende inden for recycling og upcycling og blandt de første i Europa, der udvikler produkter, som består 100 procent af genbrugsmaterialer. Det er produkter som plaststole til skole- og uddannelsesbrug, produktionsplader, lydisolering og andre designprodukter, som efter brug kan genanvendes og få et nyt liv.

Vi definerer upcycling som (rå)materialer, der tilføres værdi over tid og genanvendes igen og igen. Recycling er når materialet genanvendes i sin oprindelige form.

”Vores produkter er ikke bare produceret af affald, vi genbruger alt hvad vi fremstiller til nye designs igen og igen.”

 

Direktør Minik Helborg.

Født lokalt med globalt udsyn

Upcycling Scandinavia er født bæredygtig og global. Hele virksomheden er bygget op omkring en forretningsidé om at sætte et aftryk på kloden. Vi har vores rødder dybt begravet i den vestjyske muld, i Skive, hvor politikere og erhvervsfolk i mere end ti år har arbejdet for omstilling til bæredygtighed og derfor er på forkant med strategier for FN’s Verdensmål. Vi er en lokal virksomhed med et globalt perspektiv og et potentiale for produkter skabt i den cirkulære økonomi. Fra starten er vores primære fokus på det skandinaviske og nordeuropæiske marked.

 

To erfarne forretningsfolk og ildsjæle ved roret

Upcycling Scandinavia er startet af to erfarne og indsigtsfulde erhvervsledere, Minik Helborg og Erik Serritslev Jørgensen. Begge ejere har et brændende ønske om at bruge deres stærke forretningssans og føling for design til at nedbringe det enorme bjerg af affald, vi i de seneste mange år har efterladt på jorden, i luften og i havene.

Erik Serritslev Jørgensen

+45 4042 5001

erik@upcyclingscandinavia.com

 

Bringer mange års erfaring som salgsansvarlig, leder og direktør i industri-, IT og handelsvirksomheder med sig ind i Upcycling Scandinavia. Som selvstændig rådgiver har han arbejdet med ejerledede virksomheder – store, mellemstore og iværksættere med mangeartede opgaver fra forretningsudvikling og strategier til organisationsudvikling. Senest som direktør i Dansk Genbyg, og nu viderefører han passionen for genanvendelse og bæredygtighed som ejer og direktør for Upcycling Scandinavia i fællesskab med sin partner.

Minik Helborg

+45 53 60 45 12

minik@upcyclingscandinavia.com

 

Udvikling, salg og branding er nogle af de kompetencer, Minik bidrager med som ejer og direktør i Upcycling Scandinavia. I mere end 20 år har han arbejdet med salg og marketing i virksomheder inden for blandt andet IT og kontormøbler. Et stort personligt og professionelt netværk kommer i spil i den nye ejerlederrolle, men også når han optræder som ambassadør for blandt andre DK Sejlsport og Rotary Marselis m.v.

Sammen udgør de to ildsjæle og forretningsfolk et stærkt team, der arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der tager ansvar og bidrager til at imødegå nogle af vores store klima- og ressourceudfordringer.

Interesseret i at høre mere om Upcycling Scandinavia? kontakt os på +45 4042 5001
eller skriv til os her.

Vi er bosiddende i Århus og Skive